Studio YogaNu — Yoga efter dina förutsättningar

Självklart håller vi öppet ! 

Vi följer noga Folkhälsomyndighetens riktlinjer för Covid - 19 och håller oss uppdaterade. Och har vidtagit en hel del åtgärder så att du ska känna dig trygg.                        

* Vi har begränsat antalet platser på klasserna. Så att vi kan hålla avstånd . 

* Det är tydligt utmärkt i studion vart du ska lägga din matta. 

* Du måste förboka din plats i vårt bokningssystem

* Inga mattor eller propps lånas ut, medtag eget. 

* Våra städrutiner är utökade. 

* Handsprit finns utplacerat i studion.

* För att yoga hos oss krävs det att du är helt symtomfri och har varit det i två dagar. Gäller såväl för yoga inne som ute. 

* I studion håll avstånd till varandra, när du kommer in till studion häng av dig och gå in i salen. När klassen är slut hjälp till så att trängsel ej uppstår. 

Tillsammans klarar vi detta ! 

Studio YogaNu är din oas i Landskrona där du kan andas ut och vara dig själv. Du stärker kropp och sinne hos oss. Och får möjligheten att bara vara en stund.

Vi är något så unikt som en studio som erbjuder yoga för alla. Man brukar säga: att alla kan yoga men alla yogaformer är inte för alla. Och hos oss finns en yogaform för alla vågar vi påstå. Vi har yoga för dig som är gravid, yoga för barn, yoga för familjer, yoga för tonåringar, avslappnande yoga, fysisk yoga och inte minst vår rehab yoga för dig som har någon form av skada/sjukdom eller kanske haft en utmattning.

På bästa sätt tar vi hand om dig från det du kliver in genom dörren. Vi finns helt enkelt där för dig. Vi har valt att hålla yogan seriös men inte så allvarlig, vi har hjärtat, värmen och humorn med oss i yogan. Tillsammans med en bred kunskap och hög kvalité.

Resor & Retreats

Vi arrangerar årligen ett antal resor och retreats, fyllda med yoga , god mat, glädje och härlig gemenskap. Vi är alltid på ställen som står för en hög kvalité.

Nedan hittar ni aktuella resor och/eller retreats. Våra evenemang är mycket populära och snabbt blir fullbokade. Så titta in här då och då för att se vad vi har på gång. Samt följ oss på FB där vi lägger ut allt.


Event image
Pris: 4.500:-
Datum: 2-4 Okt
Datum: 16-18 Okt

You are enough, Self-care retreat

Uppdatering 23 juli 2020

Denna retreat har en plats kvar 2-4 okt, och 16-18 okt är fullbokad, det går att skriva upp sig på reservlistan. 

Den här helgen bjuder vi in dig med idén om att varje morgon få vakna till tanken ”Jag duger, oavsett vad som blir gjort idag och hur mycket som inte blir gjort”.

Välkommen till en helg som är bortom prestation och att göra listor. Den här helgen handlar om att få landa in mjukt och ta hand om dig själv med känslan ”jag är tillräcklig”.

Att ta hand om dig själv är inte egoistisk utan snarare tvärtom. Det är när du ger till dig själv som du också kan ge till andra från en ärlig plats. Enkelt men inte lätt, precis som vår yoga. Det är därför det kallas praktisering, vi jobbar inåt inte utåt.

Helgen kommer att innehålla fysisk hatha yoga, yin yoga, meditation, pranayama och yoga nidra. Självklart kommer det att finnas utrymme till att upptäcka Österlen eller bara vara tid om du väljer det.

LÄRARE UNDER RETREATEN

Petra Gustafsson och Annette Pettersson har båda arbetat som yogalärare sen 2010 och driver  Studio YogaNu i Landskrona. Båda två är välutbildade med över 500 timmar var inom Virya yoga, Global yoga och Ishta Yoga. Genom åren har de anordnat ett 10 tal utsålda retreats.

Stor vikt lägges på att yogan ska vara hälsosam för både kropp och själ. Att det du gör idag ska kännas bra imorgon med. De undervisar med stor passion och har både humor och hjärta med sig.

SCHEMA

Dag 1

 • 14.00 Samling och välkomstfika
 • 16.00 Yoga
 • 19.00 Middag

Dag 2

 • 07.00 Te och frukt
 • 07.30 Yoga
 • 10.00 Brunch
 • Fritid till kl 15.30
 • 15.30 Mellanmål
 • 16.00 Yoga
 • 19.00 Middag

Dag 3

 • 07.00 Te och frukt
 • 07.30 Yoga
 • 09.00 Brunch
 • Fritid
 • 12.30 Yoga
 • 14.30 Lunch och avslutning

Mindre förändringar i programmet kan förekomma 

MAT & BOENDE

Maten – Kullåkra Gård bjuder på varsamt och kärleksfullt tillagad mat. Den är vegansk eller vegetarisk, närproducerad och ekologisk och anpassad så att den ska funka bra när man håller på med yoga – inte för tung, samtidigt näringsrik och mättande.

Boende – Vi bor i delat dubbelrum i det mysiga gästhuset på gården.

KOSTNAD

4 500 kr

Priset inkluderar:

 • Alla yogaklasser 
 • Boende i dubbelrum
 • Alla måltider (OBS! Glöm inte meddela särskilda kostbehov eller allergier!)
 • Lakan och handduk

BETALNING

Du betalar denna retreat direkt till kursledaren. Efter du anmält dig genom bokaknappen längre ner kommer du få ett uppföljningsmejl med vidare information.

AVBOKNING

För denna retreats avbokningsregler hänvisar vi till kursledarna. Du når Petra och Annette via annette@studioyoganu.se.

BOKA DIN PLATS

Bokning sker på info@studioyoganu.se


Evenemang & Workshops


Event image
Pris: 350:-
Datum: Fre 27 Nov, 17:30—18:45
Lärare: Ulrika Norberg

Föreläsning - Burn bright not out

med Ulrika Norberg

Välkommen till en stund där jag delar med mig av mina erfarenheter, kunskaper och insikter jag förvärvat under samt de år efter jag tog mig ur en utmattningsdepression. Hur jag under många år riktade min energi fel och hur det utarmade mig psykiskt, fysiskt och själsligt.


Många säger att man ska "tillbaka" under en stressrehabilitering. Jag anser att det är missvisande. Du vill inte tillbaka till den frekvensen som orsakade utmattningen från första början. Vi människor behöver stundtals hjälp med att hitta hållbara sätt att samarbeta MED livet och inte leva livet som en checklista. Utan navigera framåt där du kan använda sinnet och själen istället för att vara driven av föreställningar och förväntningar ifrån tomma håll.


Under denna föreläsning kommer jag dela med mig av vad som gjort skillnad, hur andlig visdom tillika modern forskning samt ändamålsanpassad fysisk och psykisk träning kan hjälpa oss att använda utmattning till vår fördel och titta på olika sätt att återhämta och stärka oss.


Jag ser många yogalärare och personer som arbetar med människor stupar en efter en för den inre idealisten vill så väl och man vill förändra.
Dock lever vi i en ny tid där vi behöver träna på att skapa distans och hitta stunder av återhämtning; av nolltid för att samla ihop alla intryck och göra något klokt av det. Samt hitta ett sätt att träna upp oss fysiskt för livet - inte bara för stunden.

ALLA är välkomna.


Utbildning


Event image
Pris: 6.500:-
Datum: Fre 27 Nov, 09:30—15:30
Lärare: Ulrika Norberg, Hillevi Borga

Restorative yoga - Utbildning Återhämtning, vila och balans

med Ulrika Norberg, Hillevi Borga

Vår vardag rusar fram i högt tempo, med oss ständigt uppkopplade och tillgängliga där flertalet bortprioriterar vila, paus och återhämtning. Detta samhällsklimat formar människor som gör istället för människor som är. Homo sappiens istället för homo sapiens. Den kultur vi byggt kring iden om effektivitet matar oss med att vi kan köra på. Att vi håller. Vi maxar för att vinna. Pushar. Vi polerar våra ytor till perfektion, men våra insidor förtvinar tills orken släpper och vi faller handlöst, nästintill som i chock över varför. Nu är tiden här för att aktivt börja hämta tillbaka kraften.

Enligt en ny rapport från Stressforskningsinstitutet är några av de största orsakerna till den ökade psykiska ohälsan som råder i samhället just hög anspänning i vardagen, hög stress i kombination med bristen på återhämtning och sömn.  Vi märker även av fler skador och obalanser i träningsvärlden på grund av stress, för högt tempo och brist på återhämtning.

Att återhämta betyder i sig att hämta tillbaka. Att återknyta till det inom oss som måste vara tillgängligt för balans. För att orka prestera och hålla ihop. Att inflika mer aktiv Återhämtning i livet ökar inte bara din livskvalitet. Det kommer påverka din innovationsförmåga, kreativitet, möjlighet att fokusera bättre och öka glädje; att ta klokare val.

När vi tar aktiva pauser i vardagen hjälper vi vår hjärna och nervsystem till bättre balans, vi tryckutjämnar effektivare, vi bereder väg för ökat mentalt perspektiv på livet, vår kropp blir mer vaken och stark med mindre stress och spänning som begränsar god rörelseförmåga eller sänker hälsotillståndet i allmänhet. För att må bra behöver vi både och. Både aktivitet och vila.

Om utbildningen:

Under mitten av 1900-talet utvecklades Restorative Yoga av BKS Iyengar som ett sätt att återhämta kropp, sinne och själ mer effektivt genom passiva yogapositioner. Att lura kroppen och nervsystemet att den är viktlös genom att ta bort allt tryck på lederna. Vilket kraftigt stimulerar läknings- och återhämtningsprocesser. Denna form av yoga har visat sig oerhört effektiv gällande återhämtning, avspänning, kraftstärkning, läkning och utveckling  av fysiologisk och neurologisk styrka i kropp och sinne.

Denna utbildning handlar om hur vi med enkla medel kan träna upp vårt nervsystem, hjärnas funktion och prestanda genom effektiv återhämtningsträning.

Kan man träna sig i bättre form genom att öka återhämtning och vila? Hur undervisar vi i Restorative yoga och hur kan vi individanpassa praktiken för individen.

Lär dig mer om metoden, praktiken, tekniken, hjärnan, nervsystemet, återhämtningens ansikten, vad vila gör för oss och mycket mer.

Om lärarna:

Ulrica har utövat Restorative yoga i 20 år, gått flera utbildningar i Restorative yoga, återhämtning och yogaterapi samt är författare bakom boken Återhämtning (Harper Collins 2018) som finns ute på flera språk. Just sätt att stärka oss inifrån och ut har länge varit Ulricas passion och fokus.

 

 

Hillevi Borga är yogalärare och fysioterapeut med återhämtning, Restorative, yin och yoga nidra som några av hennes specialiteter. Hillevi har gått utbildning ör Richard Miller som är grundare till Yoga Nidra samt andra fördjupnings utbildningar inom residens, återhämtning, kraft och balans.

 

 

Denna duo har arbetat ihop under många år och har många års rutin, vid kunskap och erfarenhet.

Varmt välkommen!

Tider: 27-29 november 2020, fredag 9.30-16.30  lördag 9.30- 17  söndag 9-15
OBS: Boken Återhämtning köps av deltagare innan kursstart.


Evenemang & Workshops

Datum Klass Instruktör Åtgång
Fre 27 Nov 09:30 Restorative yoga - Utbildning Återhämtning, vila och balans - 54h
Fre 27 Nov 17:30 Föreläsning - Burn bright not out - 1h15m

Föreläsning - Burn bright not out

Fre 27 Nov — Ulrika Norberg Läs mer


Restorative yoga - Utbildning Återhämtning, vila och balans

Fre 27 Nov — Ulrika Norberg, Hillevi Borga Läs mer


Vi erbjuder

Image representing this discipline

Virya yoga morgon

Ett effektivt och skönt sätt att komma igång på morgonen!

I mjukstart tränar vi rörlighet och smidighet, trötta muskler vaknar till liv och sinnet får ny energi. Andra viktiga ingredienser är andning och avspänning, vilket gör det till ett effektivt redskap för stresshantering.

Vi avslutar klassen med avslappning som ger både kropp och sinne ny energi för att ta sig an dagens arbete/utmaningar.

Image representing this discipline

Gentle Yoga

Gentle Yoga - en mjukare form av hathayoga. 

På vår Gentle yoga som vi även kan kalla yoga  nivå 0,5, det vill säga en yoga  för dig  som är i behov av lugnare yoga men fortfarande dynamisk. Det kan vara så att du har begränsningar pga; skador, ålder , värk mm . Har utmattning och stress symtom eller är kanske gravid. 

 Fokus ligger mer på andning, mindfulness, långsammare utförande och större anpassning efter gruppens behov.

Image representing this discipline

Dynamisk yoga nivå 1

För dig som är ny eller inte har yogat så länge eller haft ett längre uppehåll.

Du lär du dig grunderna i dynamisk yoga och får en inblick i yogans historia och filosofi.

Vi går igenom olika flöden av rörelser, vinyasas, och kroppspositioner, asanas. Passen avslutas alltid med nervarvning och avslappning.

Image representing this discipline

Dynamisk yoga nivå 2

För dig som känner att det är tid att gå vidare med yogan, och kan grundprinciperna.

För dig som känner att det är tid att gå vidare med yogan och som kan grundprinciperna samt biomekaniken. På denna nivå lägger vi stor vikt på teknik, koncentration och inre fokus. Vi fördjupar oss i lite mera avancerade asanas (positioner) och testar på handstående, huvudstående, brygga och skulderstående.

Image representing this discipline

Slow Flow

Ett långsamt flöde av rörelser som för dig in till stillhet och sinnesro. Denna klass är en mjukare och långsammare variant av vår dynamiska hatha yoga. Flytande och organiska rörelser synkroniseras med andetagets längd och djup, som gör dig medveten om ditt andetags egna kvaliteter.

Denna klass passar alla nivåer.

Image representing this discipline

Yin yoga

Kan utföras av alla och är ett utmärkt komplement till det dynamiska.

Yinyoga är en lugn och meditativ yogaform där fokus ligger på kroppens yindelar som bindvävnad, leder och ligament. De flesta skador repareras genom att ny bindväv bildas. När för mycket sådan ny bindväv produceras blir den tät, stram och oelastisk och kan försämra blodcirkulationen.

Smärta, stress och muskelspänningar under lång tid medför också påfrestningar i kroppen och gör att ny stram bindväv bildas. Det gör det svårare för kroppens celler att ta upp näringsämnen och föra bort slaggprodukter. Kostymen är så att säga för trång.

I Yinyogan håller man varje position mellan tre och fem minuter med musklerna avslappande och med medveten andning.

Image representing this discipline

Yin och yang yoga - nivå 1-2

En klass där vi erbjuder dig det bästa av två världar.

Du kommer att få en boost yang i form av ett dynamiskt flöde som bygger upp värmen hos dig. Därefter kommer du att guidas in i  lugnande avslappnade positioner där du verkligen får landa in i kropp och sinne.

Image representing this discipline

Gravidyoga

Ett bra sätt att förbereda sig inför sin graviditet, förlossning och föräldraskap!

Yoga är ett bra sätt att förbereda sig fysiskt, mentalt och känslomässigt inför graviditet, förlossning och föräldraskap. Genom fysiska rörelser så stärks bland annat ben, rygg och bäckenbottenmuskulatur och genom yogans andningsteknik lär du dig att släppa på eventuella spänningar både fysiska och mentala. Yoga skapar lugn och harmoni i kroppen som både du och ditt barn så väl behöver.

Oavsett om du är van att träna eller er helt otränat kommer du att ha mycket nytta och glädje av yoga under din graviditet.

Image representing this discipline

Barnyoga 3-11 år


Barnyoga ser till att hela barnet mår bra, både i kropp, sinne och själ. Yogan bjuder in till rörelseglädje, lekfullhet och andning med pedagogiska inslag. Vi använder vår fantasi, sagor, sånger och skapar lugn och glädje. Klassen avslutas med avslappning. Yogan kan göra barnet mer medveten om sina känslor, få bättre självkänsla och lättare att koncentrera sig. Andra effekter är ökad fysisk smidighet, koordination, balans och mer energi. Yogan är prestationslös – alla är lika bra men på olika saker!Lärare: Sandra Schoenhoff
Anmälan: Ring eller skicka sms till: 073-9696440 eller maila till: lillalotuslandskrona@hotmail.com.

Image representing this discipline

Familjeyoga 3-11 år


Barnet yoga tillsammans med mamma, pappa, mormor, farfar eller annan vuxen.


På ett lekfullt och roligt sätt använder vi vår fantasi och skapar lugn och glädje med lustfyllda rörelser och andning. Vi lär känna vår kropp och knopp och får en ökad fysisk smidighet. Klassen avslutas med avslappning. Inga förkunskaper krävs. Perfekt att få kvalitetstid tillsammans samtidigt som ni tränar och en stund med skoj och mys utlovas!

Yogan är prestationslös – alla är lika bra men på olika saker
Lärare: Sandra Schoenhoff
Anmälan: Ring eller skicka sms till: 073-9696440 eller maila till: lillalotuslandskrona@hotmail.com.

Image representing this discipline

Tonårsyogan 12-17år

I tonårsyogan har vi fokus på stressreducering och återhämtning genom andning, asana och avslappning. Yogan hjälper dig att balansera känslor, bli lugnare, gladare och fokuserad. Vi jobbar med styrka, balans, smidighet. Vi avslutar varje pass med en djupavslappning. Under yogaklassen finns inga krav på prestation och du är varmt välkommen precis som du är.


Lärare: Sandra Schoenhoff
Anmälan: Ring eller skicka sms till: 073-9696440 eller maila till: lillalotuslandskrona@hotmail.com

Image representing this discipline

PT-Yoga

Ett skräddarsytt pass bara för dig.

Vill du utveckla din yoga, har speciella behov eller bara vill ha en stund för dig själv med instruktör - då passar PT-yoga perfekt.

Lektionstid per tillfälle 60 min

Pris:

1 tillfälle 750:-

3 tillfällen 1.800:-

5 tillfällen 2.750:-

Image representing this discipline

Företagsyoga

Vi skräddarsyr ett upplägg som passar just ert företag.

Alternativt som ett återkommande inslag eller som en prova-på-klass eller friskvårdsdag.

Pris 3000:- upp till 25 deltagare.

Image representing this discipline

Yoga för kompisgäng

Yoga för kompisgäng, möhippa/svensexa.

Vi arrangerar en klass utifrån ert önskemål. Lektionstid enligt överenskommelse.

Pris: 150:- per person dock lägst 1.500:-

Image representing this discipline

Workshop och gästläsare

Regelbundet erbjuder vi workshops med olika teman. Vi bjuder också in gästlärare som ofta återkommer med nya, spännande teman och variationer på yoga. Håll utkik på www.studioyoganu.se för aktuella händerlser...

Schema

Klass Lärare
Måndagar   
17:15—18:30 Yoga nivå 1-2 Petra Gustafsson
19:00—20:30 Yoga nivå 2 Annette Pettersson
Tisdagar
17:00—18:15 Gentle Yoga Annette Pettersson
18:45—20:00 Yinyoga Petra Gustafsson
Onsdagar
17:15—18:30 Yoga nivå 1 Annette Pettersson
19:00—20:15 Yoga nivå 1-2 Petra Gustafsson
Torsdagar
07:00—08:00 Morgon-yoga Petra Gustafsson
17:15—18:30 Slow Flow Annette Pettersson
19:00—20:15 Yoga, nivå 1-2 Annette Pettersson
Lördagar
09:00—10:15 Yoga yang flow och yin Nivå 1-2 Petra, Annette, My och Maria
Söndagar
15:30—16:15 Familjeyoga 3-11 år Sandra Schoenhoff
16:30—17:15 Barnyoga 3-11 år Sandra Schoenhoff
17:30—18:30 Tonårsyoga 12-17 år Sandra Schoenhoff
Evenemang
Fre 27 Nov
09:30—15:30
Restorative yoga - Utbildning Återhämtning, vila och balans Ulrika Norberg, Hillevi Borga
Fre 27 Nov
17:30—18:45
Föreläsning - Burn bright not out Ulrika Norberg


Observera
Med reservation för ändring av datum, tider och lärare. Samt vikarie då vi är på utbildning , håller retreat eller har semester.  Lördag vecka 48 är klassen kl 0800-0915 pga utbildning på studion. 
 

Höstterminen 2020
Heltermin: vecka 34—51
Halvtermin 1: vecka 34-42
Halvtermin 2: vecka 43-51


   
Barn, familje och tonårsyoga HT 2020
Halvtermin 1: vecka 34,36,38,40
Halvtermin 2: vecka 42,44,46,50

Föreläsning - Burn bright not out

Fre 27 Nov — Ulrika Norberg Läs mer


Restorative yoga - Utbildning Återhämtning, vila och balans

Fre 27 Nov — Ulrika Norberg, Hillevi Borga Läs mer


Sommaryoga

För tionde året i rad erbjuder vi vår fantastiska och populära sommaryoga utomhus på vårt vackra slottsområde !  

OBS ! Vi har ej drop in eller gratis prova på i sommar. För att yoga hos oss behöver du ha giltigt sommarkort. 

För att se schemat scrolla längre ner på sidan. Schemat kan komma att utökas vid behov, detta ser du på vår bokningssida hos Timecenter.

Denna sommar är som gjord för att vara ute. 

Sommaren 2020 blir med all säkerhet annorlunda och kanske inte alls som du planerat den. Vi kommer att spendera mer tid hemma och i vårt närområde, så  varför inte låta sommaren handla om att njuta av yoga för kropp och själ  och  att få med dig en bra rutin in i och under semestern? 

Som bonus blir du starkt både fysiskt och mentalt. En energi som du tar med dig långt efter att sommaren är slut. Vår tendens är att sätta allt på paus under sommaren och hoppa över det som är bra för oss. Och sen är det lång uppförsbacke när sommaren är slut. Vi vet att det är lätt att tappa sina goda vanor under sommaren eller att det är inte lönt att börja nu jag väntar till hösten. Men varför inte hålla kvar allt det goda under sommaren och göra det du mår bra av ? Eller om du haft ett uppehåll, ge yogan en möjlighet att komma in i ditt liv i sommar igen. Du är värd det, att behålla yogan i livet gör det lättare för dig att hantera vardagsstressen och livet.  

Under vecka 25-32 erbjuder vi sommaryoga, för 995:- får du yoga så mycket du vill.  Helt enkelt en chans att yoga hur mycket som helst i sommar och testa olika former och lärare. Givetvis håller alla våra lärare hög klass på sommaren också. Alla är utbildade och erfarna. Det kommer finnas  klasser för alla nivåer och både dynamiskyoga och yinyoga. Klasser på kvällar, morgnar och helger. 

Viktig information till dig som ska delta i vår sommaryoga ! 

* Klasserna i år kommer i första hand att vara utomhus.  Så se till att ha kläder på dig så att du håller dig varm. Hellre ett extra lager som du kan ta av dig. Till yinklasserna är det extra viktigt, gärna strumpor till dessa klasser. 

* För att kunna utföra din yoga behöver du ha: yogamatta ( gärna med ett bra grepp, yogan blir behagligare då ) , filt till avslappning. Men gärna klossar och ett band också .  Pga Covid 19 lånar vi inte ut något just nu. Gäller så väl inne som ute. 

* Du måste boka din plats till de klasser du vill gå på oavsett vi är ute eller inne. Detta så att vi kan följa de riktlinjer som finns enligt Folkhälsomyndigheten.Länk till bokning finns på första sidan. Bokningen öppnar 1 dag innan för uteklasserna och inneklasserna kan du boka 2 timmar innan start. Viktigt att detta följs. Boka dig endast om du tänkt gå så du inte upptar plats för någon annan. Det kommer ligga två bokningar för var klass en ute och en inne då antalet platser är olika. Framgår tydligt på bokningssidan. 

* 15 min innan klasstart är läraren på plats oavsett om vi är ute eller inne. 

* Är vi ute så är yogan inne på slottsområdet dvs Citadellet. Samling sker vid caféet inne på området.

* 2 timmar innan klassen är lägger läraren ut på vår Facebook sida om klassen mot förmodan skulle vara inomhus.

* Som sista sak ber vi dig läsa på första sidan för vad som gäller under Covid 19 när du yogar hos oss. 

Vi ser framemot en sommar tillsammans med dig och massor med yoga. 

Klasserna bokas på följande sida

Schema

Datum och tid Klass
Vecka 32
Lör 8 Aug 09:30—11:00 Yin och yang Annette

Yoga Basic För dig som är ny på yogamattan eller vill påminna dig om grunderna. Vi går igenom de vanligaste och mest återkommande positionerna.
Nivå 1-2 Dynamisk yoga som passar alla nivåer. Andning,yogapositioner, meditation och avslappning.
Yinyoga Lugn och meditativ yoga som kan utföras av de flesta. Positionerna är oftast sittandes eller liggandes. Stor vikt på att släppa spänningar och avslappning. Skapa cirkulation i din bindväv.
Yoga Fys En fysisk klass där du får upp pulsen och värmen , samtidigt som du får jobba med andetaget och din rörlighet. Kan ha inslag från ” Free power ” och funktionell träning. Bästa sättet att starta din dag på – klassen ger dig kraft och klarhet men även ett lugn då den avslutas lugnare.
Yoga Flow Andning och rörelse synkroniseras i ett dynamiskt flöde mellan olika positioner. Kan innehålla lite mer utmaning än övriga klasser.
Yin och yang En klass som innehåller både dynamisk yoga nivå 1-2 och den meditativa yinyogan. Helt enkelt det bästa av 2 världar.

Priser

Klass Halvtermin Heltermin Drop‑in 1
Yoga 60min 1350:- 2430:- 200:-
Yoga 75min 1550:- 2790:- 200:-
Yoga 90min 1750:- 3150:- 200:-
Klass Halvtermin Heltermin Drop‑in 1 Extra vuxen/barn
Familjeyoga 3-11år (4/8 gånger) 2 800:- 1450:- 220:- 400:-heltermin
Barnyoga 3-11år (4/8 gånger) 500:- 900:- 140:-

Tonårsyoga 12-17år (4/8 gånger)

600:- 1050:- 160:-

Heltermins priserna är rabatterade med 10% jämfört med två halvtermins kurser. Priserna avser en gång i veckan.

Väljer du att gå 2 gånger i veckan erhåller du 20% samt att du i mån av plats kan gå fritt på alla veckans ordinarie klasser. Gäller ej barn, familj och tonårsyoga.

Heltidsstudenter med giltigt studentleg samt pensionärer erhåller 10% på  halvtermin  och 15% på heltermin, gäller ordinarie priser.

Notera att studenter och pensionärer inte erhåller rabatt vid bokning av workshops, extraklasser, resor och gästlärare.

1. I mån av plats

2. Familjeyoga: Pris avser 1 barn och 1 vuxen. Pris per extra barn eller vuxen, hel termin 500 kr

Föreläsning - Burn bright not out

Fre 27 Nov — Ulrika Norberg Läs mer


Restorative yoga - Utbildning Återhämtning, vila och balans

Fre 27 Nov — Ulrika Norberg, Hillevi Borga Läs mer


Kontakta Oss

Skriv oss en rad på info@studioyoganu.se, alternativt slå oss en signal.

Petra: 0733-38 03 14
Annette: 0705-46 09 31

 Besöksadress
Studio YogaNu
Storgatan 30
261 31 Landskrona

Om Studio YogaNu

Studio YogaNu är din oas i Landskrona där du kan andas ut och vara dig själv. Du stärker kropp och sinne hos oss. Och får möjligheten att bara vara en stund.

På bästa sätt tar vi hand om dig från det du kliver in genom dörren. Vi finns helt enkelt där för dig. Vi har valt att hålla yogan seriös men inte så allvarlig, vi har hjärtat, värmen och humorn med oss i yogan. Tillsammans med en bred kunskap och hög kvalite.

Vi anpassar yogan efter dig och dina förutsättningar så att du får ut det bästa.

Studio YogaNu startades 2010 på Skolallen i Landskrona och drivs och ägs av Petra Gustafsson och Annette Pettersson. Vår studio växer sakta men säkert och flyttade 2013 till Eriksgatan 12 och 2015 till Storgatan 30 (där vi finns idag i mysiga fina lokaler).

Petra Gustafsson

Petra är en kvinna född och uppvuxen i vårt vackra Landskrona. Hennes rötter och inspiration sträcker sig dock långt vidare. Familjen kommer från alla delar i världen och hon älskar att resa. Hon fascineras ständigt över vår kropp och vårt sinne och dess fantastiska magi.

Yogan är verktyget som guidar henne genom alla resor både resorna i kropp och sinne. Men även resorna till olika platser i världen. Den ger fokus, lyfter henne framåt och ger ett lugn i en snabb värld.

Petra är i grunden utbildad i 200 timmars Virya yoga, är också utbildad i yinyoga hos Ulrica Norberg samt inom Globalyogan för Johanna Andersson. Hennes utbildningstimmar uppgår nu till 500.

Hennes favoritcitat är: "Live as if you were to die tomorrow, learn as if you were to live forever" - Mahatrana Gandi

Annette Pettersson

Annette är född och uppväxt i Danmark men har de senaste 23 åren varit bosatt i Sverige/ Helsingborg. Hennes första möte med yogan var 1989 i Los Angeles där hennes syster bor och har jobbat som yogalärare i 22 år. Det blev ett stort uppehåll och först år 2004 kom yogan tillbaka in i hennes liv igen. Det var då intresset verkligen väcktes och hennes yogaresa började först som elev som sedan utvecklades till lärare.

Annette är utbildad yogalärare i Viryayoga och diplomerad 500 timmar. Hon är Registered Yoga Teacher (500 RYT) inom The Yoga Alliance.

Yoga är för mig:
 • min egen tid där jag blickar inåt, för att hitta lugn och ro i sinnet genom att vara närvarande i nuet!
 • nyckeln till att hitta acceptans och tacksamhet även när livet visar sig från den lite tuffare sidan!
 • ett härligt sätt att utforska och utmana min fysiska kropp
 • en underbar gåva som jag älskar ge vidare till andra

Föreläsning - Burn bright not out

Fre 27 Nov — Ulrika Norberg Läs mer


Restorative yoga - Utbildning Återhämtning, vila och balans

Fre 27 Nov — Ulrika Norberg, Hillevi Borga Läs mer


Att tänka på

 • Kom gärna i god tid innan klassen börjar så att du hinner varva ner.
 • Vi öppnar studion 15 min innan klassen börjar.
 • Inga sena insläpp sker, dvs är dörrarna stängda och klassen startat går det ej att komma in.
 • Ha bekväma kläder på dig.
 • Har du inte matta finns det att låna eller köpa.
 • Meddela din lärare om du har någon skada eller om det är något annat vi bör veta och ta hänsyn till.
 • Tänk på att undvika starka dofter när du yogar så som parfym, liniment mm
 • Stanna gärna kvar en stund efter och ta det lugnt med en kopp te.

Bokningsvillkor

 • Du kan anmäla dig till yogan muntligt, via sms eller mail.
 • Platsen är din när vi bekräftat den antingen muntligt, via sms eller mail.
 • Hela avgiften ska vara oss tillhanda innan yogan startar.
 • Tänk på att din anmälan är bindande det  gäller all vår yoga så väl terminer som workshops och retreats. Dvs ingen återbetalning oavsett arrangör.

Sjukdom

Förutsatt att du kontaktar oss omgående så kan du frysa/ha tillgodo återstående tid vid sjukdom och uppvisande av läkarintyg.Gäller från den dagen du uppvisat läkarintyget för oss. På läkarintyget ska det framgå att yogan är olämplig för dig och under hur lång tid.Gäller dock längst 6 månader. Gäller dock inte på resor och workshops.

Missade klasser

De allra flesta missar ett par klasser per termin. I mån av plats får du ta igen det på de andra klasserna om du vill (det gäller samma sorts klasser, så går du på dynamisk yoga är det den klassen du tar igen).

Gäller klasser i vårt ordinarie schema. Du kan alltså gå två gånger i veckan om du missat. Du kan endast ta igen missade klasser inom perioden du betalt för.

Barn

Vi tycker om barn, men tyvärr finns det ingen möjlighet att ha med barn på vår yogastudio under tiden du själv yogar. Får du problem att gå en dag pga barnvaktsbrist är du självklart välkommen en annan dag än den du bokat dig på.

Föreläsning - Burn bright not out

Fre 27 Nov — Ulrika Norberg Läs mer


Restorative yoga - Utbildning Återhämtning, vila och balans

Fre 27 Nov — Ulrika Norberg, Hillevi Borga Läs merSofie Hansson Yogan hos er får min vardag att gå runt. Att jag verkligen stannar upp i nuet. Med både kloka och eftertänksamma texter för min själ samt behövande rörelser till min kropp får jag ut den bästa versionen av mig.
Marie Göransson Smörjer lederna. Får bättre balans både i livet och kroppen. Fokusera på något helt annat än vardagen 🌸 🙏

Vivianne Eriksson Studio yogaNu har fått upp mina ögon och min kropp för yogan!
Underbara stunder hos er. 
Namaste
Ingrid Sandell När jag kommer in i studion så känns det som att allt som tynger mig rinner bort. Yogan har gett mig balans i livet och i sinnet. Efter ett pass med flöde, utmaningar, glädje och meditativt lugn har kroppen fyllts med ny energi 🙏 Namaste
Nina Svärd Jag hittar tillbaka till mig själv varje vecka på mattan. Efter varje pass känner jag en djup ödmjukhet inför både mig själv och alla omkring mig. Detta möjliggör studio YogaNu för mig. Namaste
Sofia Axelsson Harmoni, hel, hjärta, härlig

Anne Björkman Yogan fick mig att tro på det gudomliga - gav mig tron på livet, blev hel och känner mig älskad för den jag är! NAMASTE

Michaela Gullberg Att komma in i studion är för mig, att komma hem. En miljö där kärlek, gemenskap och frid fyller själen. När Petra introducerade yogan för mig var min första tanke.. Nu ska jag bli vältränad!  Men efter min tid på mattan har jag med hjälp av våra fantastiska yogalärare hittat mig själv i den underbara kropp som är min och som jag vårdar som mitt tempel.
Annika Ledin Egentid, frihet från vardagen, bara vara, återhämtning, glädje, harmoni, balans, beronde ❤ ❤
Carina de Toro Att komma till er studio och få yoga med er är som att få en energikick av den gudomliga sorten. Allt stämmer, lugnet, harmonin och ödmjukheten inför den egna kroppen. En Lisa för själen och en genomkörare av kroppen. Balans på högsta nivå!!! 💕 💕

Sandra Schoenhoff Bilden passar bra in på er studio med orden: Peace, Love and Understanding - så känns det när man är på er studio😍

 En härlig känsla i knopp och kropp.

Yogaelev Underbara stunder hos er. Namaste
Trogen yogaelev En fantastisk yogastudio med två härliga, jordnära lärare med hög kompetens och en vilja att fortsätta lära sig mer för at kunna lära eleverna mer . Jag började för lite mer än ett år sednautan att kunna vet avad yogan skulle kunns ge mig. Med peppande lärare och andra härliga yogisar har jag gjort en fantastisk resa sedan jag började och är er evigt tacksam för min nyfunna kärlek för yoga.

Föreläsning - Burn bright not out

Fre 27 Nov — Ulrika Norberg Läs mer


Restorative yoga - Utbildning Återhämtning, vila och balans

Fre 27 Nov — Ulrika Norberg, Hillevi Borga Läs mer