top of page

& VÅRA YOGALÄRARE

Studio Yoganu

DSC_0417.jpg

YOGASTUDION

Studio YogaNu är din oas i Landskrona där du kan andas ut och vara dig själv. Du stärker kropp och sinne hos oss. Och får möjligheten att bara vara en stund.

 

På bästa sätt tar vi hand om dig från det du kliver in genom dörren. Vi finns helt enkelt där för dig. Vi har valt att hålla yogan seriös men inte så allvarlig, vi har hjärtat, värmen och humorn med oss i yogan. Tillsammans med en bred kunskap och hög kvalite.

 

Vi anpassar yogan efter dig och dina förutsättningar så att du får ut det bästa.

 

Studio YogaNu startades 2010 på Skolallen i Landskrona och drivs och ägs av Petra Gustafsson och Annette Pettersson. Vår studio växer sakta men säkert och flyttade 2013 till Eriksgatan 12 och 2015 till Storgatan 30 (där vi finns idag i mysiga fina lokaler).

PETRA GUSTAFSSON

Petra är en kvinna född och uppvuxen i vårt vackra Landskrona. Hennes rötter och inspiration sträcker sig dock långt vidare. Familjen kommer från alla delar i världen och hon älskar att resa. Hon fascineras ständigt över vår kropp och vårt sinne och dess fantastiska magi.

 

Yogan är verktyget som guidar henne genom alla resor både resorna i kropp och sinne. Men även resorna till olika platser i världen. Den ger fokus, lyfter henne framåt och ger ett lugn i en snabb värld.

 

Petra är i grunden utbildad i 200 timmars Virya yoga, är också utbildad i yinyoga hos Ulrica Norberg samt inom Globalyogan för Johanna Andersson. Hennes utbildningstimmar uppgår nu till 500.

FAVORITCITAT

Live as if you were to die tomorrow,

                   learn as if you were to live forever

- Mahatrana Gandi

DSC_0543.jpg

ANNETTE PETTERSSON

Annette är född och uppväxt i Danmark men har de senaste 23 åren varit bosatt i Sverige/ Helsingborg. Hennes första möte med yogan var 1989 i Los Angeles där hennes syster bor och har jobbat som yogalärare i 22 år. Det blev ett stort uppehåll och först år 2004 kom yogan tillbaka in i hennes liv igen. Det var då intresset verkligen väcktes och hennes yogaresa började först som elev som sedan utvecklades till lärare.

 

Annette är utbildad yogalärare i Viryayoga och diplomerad 500 timmar. Hon är Registered Yoga Teacher (500 RYT) inom The Yoga Alliance.

 

YOGA ÄR FÖR MIG:

  • Min egen tid där jag blickar inåt, för att hitta lugn och ro i sinnet genom att vara närvarande i nuet!

  • Nyckeln till att hitta acceptans och tacksamhet även när livet visar sig från den lite tuffare sidan!

  • Ett härligt sätt att utforska och utmana min fysiska kropp

  • En underbar gåva som jag älskar ge vidare till andra

DSC_0532-2.jpg
bottom of page