top of page

Följ med oss på inspirerande retreats i världens alla hörn. Nedanför ser ni alla våra planerade retreats. Håll utkik, vi uppdaterar med nya destinationer med jämna mellanrum.

Retreats

VÄRLDEN ÖVER

Harmoni Yoga retreat Spanien 11-18 maj 2024

 

"No person, no place and nothing has any power over us, for we are the only thinkers in our mind. When we create peace and harmony and balance in our minds we will find it in our lives."
Louise L Hay

Harmoni börjar med att du saktar ner i både tanke och rörelse, inte för att du måste utan för att det är så tillfredsställande. Du kommer att få knyta an till livslusten, kraften, själen och andetaget.

Detta gör vi genom:
Yogan i olika former, ceremonier, meditationer.
Maten som är vegetarisk.
Naturen bl.a. vandring på Pilgrimsleden El Camino.
Gemenskapen att få göra detta tillsammans med andra.
Massage för den som önskar.


Vackra villa Dorothea är en fantastisk plats som vi har helt för oss själva under hela veckan. Vald med omsorg och en lång tids letande hittade vi detta magiska stället mitt i Orxeta i de spanska bergen.

Yogaklasserna hålls i en vacker välkomnande yogasal där vi skapar en fridfull och harmonisk atmosfär. När vädret tillåter praktiserar vi yoga utomhus vilket gör det möjligt för dig att fördjupa din koppling till naturen och  skapa en ännu starkare sinnesnärvaro.

Det ingår 3 vegetariska måltider om dagen med fokus på ekologisk och närodlat. Maten är näringsrik och balanserat för att ge dig den energi du behöver för din yogapraktik och ditt välbefinnande.


 

MG_1094-Edit-2.jpg
Villa-Dorothea-8.jpg
52F0489-1-1.jpg

Dina guider på resan är Annette Pettersson och Petra Gustafsson som driver Studio YogaNu.De guidar med hjärta och humorn nära till hands. Deras motto är att yogan är seriös men vi behöver inte ta den så allvarligt då livet självt är det ibland.Tillsammans har de över 25 års erfarenhet av att undervisa och arrangera retreats.

När: 11-18 maj 2024.
Platsen: Orxeta i de spanska bergen.
Boende Villa Dorothea
Pris: i dubbelrum 12995:-
Pris: i enkelrum 14995:-

I priset ingår: mat, logi, och pilgrimsvandring.

I priset ingår inte: Flygresa/transfer till och från resemålet, reseförsäkring eller massage.

Bokning och frågor:

c

Vänligen notera att anmälan är bindande.

Reservation för ändring.

Med kärlek och glädje

Annette & Petra

bottom of page