top of page

Följ med oss på inspirerande retreats i världens alla hörn. Nedanför ser ni alla våra planerade retreats. Håll utkik, vi uppdaterar med nya destinationer med jämna mellanrum.

Retreats

VÄRLDEN ÖVER

Prana Yoga retreat till Bali

24 mars - 1 April 2023 Max 8 deltagare

Följ med Annette på en oförglömlig yogaresa till Bali, ön där det vibrerar av livsenergi PRANA.

Den spirituella, varma kulturan och närande maten gör Bali till en perfekt plats för yoga och möjligheten att gå djupare in i dig själv.
Detta är en inbjudan till att lära känna dig själv, ta hand om din mentala, emotionella och fysiska kropp. Att vara på en magisk plats där du får tid att vila, återhämta och upptäcka en djupare koppling av den glädje och energi som finns inom dig.

Här bor vi i vackra Villa Selat, ca 20 minuters bilfärd utanför Ubud centrum, omgiven av regnskog och risfält.
Vi kommer att ha denna fantastiska villan för oss själva och blir omhändertagna av en ödmjuk personal som gör allt för att du ska känna dig som hemma. Villan erbjuder stora lyxiga rum, pool, solsängar och massage. Nere i regnskogen ligger vår Shala (yogasal) där vi yogar 2 gångar om dagen.

I tropisk värme och balanserat tempo njuter vi av härliga yogaklasser. Klasserna kommer att vara en blandning av hathayoga, yinyoga, restorative samt yoganidra.
Det serveras en vacker vegetarisk och hälsosam mat som väcker liv i dina smaklökar.

Vi börjar dagen tidigt med meditation och andning följd av en härlig dynamisk yogaklass där vi väcker kroppen och sinnet.
Därefter serveras en smakrik frukost och dagen bjuder in till vila, sola, bada, ta en skön massage, guidad vandring, utflykter till bl.a. Ubud, heliga platser och tempel. Husets chafförer står till vår rådighet.

Sist på eftermiddagen blir det en lugn yogaklass där vi fokuserar på återhämtning i form av yinyoga, yoga nidra och pranayama.
Vi samlas sen kring en gemensam middag på kvällen.
Under dagen finns det gratis frukt och te som du kan njuta av.

Annette kommer att guida dig genom hela din vistelse på Bali där hon har hållit i ett flertal retreats innan. Det är sjätte gången hon besöker Bali och varje gång blir hennes kärlek större för den vänliga, generösa och spirituella kulturen. Hon kommer att guida dig på yogamattan och utmanar dig på den platsen du är i din yoga.

Annette har en bred erfarenhet av yoga och har undervisat sen 2010. Hon undervisar både mjuka och aktiva klasser. Hennes hathayoga klasser kan vara lekfullt aktiva med fokus på teknik och styrka kopplat till andning. Och på hennes mjuka klasser är det fokus på närvaro och avslappning. Hon väver även in filosofiska teman i sin undervisning som ger större djup till klassen.

Skärmavbild 2022-11-17 kl. 20.08.32.png
Skärmavbild 2022-11-17 kl. 20.08.32.png

Praktiskt info:

Datum: 24 mars - 1 april 2023
Boende: Villa Selat, Gianyar, Bali
Pris: 8 nätter del i dubbelrum 16 900 kr

I priset ingår:

Frukost, lunch och middag alla dagar Transfer till/från flygplatsen på Bali Två yogaklasser dagligen
En balinesisk massage

Guidade vandringar
Två dagsutflykter
Balinesisk avslutningsceremoni

OBS: Om du önskar att komma innan retreatet eller vill stanna några dagar efter erbjuder ägaren till Villa Selat 3 nätter gratis övernattning där du bara betalar för mat & dryck.

Ingår ej:

Flygresan
Rese-, sjuk- och olycksfallsförsäkring
Kontakta gärna Annette innan du bokar flyg då hon har tips på lämpliga flyg och om du vill samåka.

Bokning sker till

annette@studioyoganu.se


Tveka inte att höra av dig om du har frågor och funderingar. Tel: 070-5460931

Med värme och ljus Annette

BEYOND Yoga Retreat
Mallorca 12-17 maj

BEYOND - retreatet som öppnar en portal till naken skönhet som rofyllt håller om ditt djup och bär dig in i din unika rytm och balans.

Vi bjuder in till dagar fyllda av sinnlighet där vi håller om och tar hand om dig på det mest magiska sätt. Tillsammans vilar vi in i naturens element, som är så nära här på ön, och tar emot de gåvor ön ger - en ljuv, tillåtande, glädjefylld famn av bliss.

Vi bor på en vacker plats på sydöstra sidan av Mallorca, nedanför bergskedjan Serra de Tramuntana strax utanför Santa Maria de Cami. Vi har funnit en anrik gammal finca med rötter och historia från 1300-talet som bär en tidlös skönhet.

Med naturens element som vår canvas tar vi emot kristallers kraft, dofters magi, vibrationer och ljud - in i alla livets rytmer såsom hjärtslag, dygn, årstider och måncykler. Vi guidar en resa genom ett pärlband av djupa andetag, ritualer & ceremonier. Vi låter oss näras och stärkas av naturen, vara ett med elementen likt den vilda kraften i elden, det mjuka flödet som finns i vattnet, öppenheten som vinden ger och jordens mörka rötter.

Vi möts tidig morgon på mattan i mjuka, sköna flöden för att hälsa dagen. I takt med att solen stiger öppnas oändliga möjligheter då vi väver samman stunder av stillhet &tystnad med äventyr och överraskningar. Yin Yoga, Restorative, live musik, Yoga Nidra och Cacao- & eld ceremonier.

Alltid med tid för vila och återhämtning; en stund i solen vid den underbara poolen eller en vandring över ängar att njuta de vackra omgivningarna där vi bor.

Vid ute-duschen finns det härliga kroppsprodukter där du kan skapa din egen spa- stund. Det finns också möjlighet att boka massage och/eller shamansk healing.

Skärmavbild 2022-11-14 kl. 21.24.32.png

OM OSS

Petra Gustafsson

Petra håller space där både den vilda dansen och den läkande närande stillheten få samsas sida vid sida; alltid både och, inte antingen eller. I mötet med Petra finns det alltid ett tydligt tema som en röd tråd genom allt, där de små filosofiska tankekornen får komma fram. En mix av energier skapas när Petra håller space; struktur, tydlighet, ramar och glöd vävs med en feminin böljande kraft får släppas fri.

Helene Blomkvist

Helene ger en påtaglig magi till varje rum hon kliver in i. Hennes mjuka men kraftfulla närvaro som yogalärare har djupa rötter i hennes inspirerade kreativa liv där yogan ingjuts i allt hon gör. Allt, precis allt, blir till en ritual och en ceremoni där varje detalj är omhändertagen och hållen i samklang med naturens krafter. Att vara med Helene är som att kliva in i sensuell skönhet som en dörr till mirakler.

Image by Calvin Craig

PRAKTISKT

RESAN

Även om denna resa riktas mot det inre landskapet, för att smälta djupare i din sanna essens, kommer vi också njuta av öns alla gåvor i det yttre landskapet. Vi lämnar i bland vårt näste för att besöka närliggande byar, bada i medelhavet, vandra väl trampade stigar, bestiga och utforska nya höjder.

I köket kommer det vara aktivitet hela dagarna och ljuvliga dofter sprids när vår kock förvandlar råvaror till fantastiska måltider; frukost, lunch och middag. Vi låter oss njuta allt det goda ön har att erbjuda.

Stora välfyllda fruktfat, te och vatten står alltid framme klart att njutas närhelst du önskar.

Vi hälsar dig varmt välkommen till ett space of deep gold, skapat för dig.

Med kärlek & glädje

Petra & Helene

Boende: Finca Es Cabas - @finca_es_cabas
Maten: Maten är vegetarisk och näringsrik, baserad på närodlat och ekologiskt.
Pris: 5 nätter 1350 € del i dubbelrum / enkelrum 1650 €
5 nätter 1450 € del i suite/enkelrum 1750 €
Bokning: info@conalmaconsulting.com 

Frågor & funderingar:
helene.blomkvist@gmail.com
petra@studioyoga.nu

bottom of page