& GÄSTLÄRARE

Workshops

Utöver våra schemalagda klasser bjuder vi in olika gästlärare som håller spännande workshops med olika teman och variationer på yoga. Håll utkik här för aktuella händelser.

Smart yoga med små medel

Yoga är en ganska unik metod som kombinerar fysisk aktivitet, andning, meditation, vila och filosofi. Genom att jobba med olika kombinationer av dom här verktygen kan vi med små och smarta medel utforska och förstå våra egna kroppars fysionomi och behov. 

 

Välkommen på viryayoga-workshop med fiffiga yogatricks, klok biomekanik och filosofi utifrån Josephines senaste bok Filosofi som terapi: verktyg för levnadskonst – som nu finns i pocket. 

 

Fredag 29/10


16.30-19.00 

Happy feet. 
Det är lätt att ta fötterna för givet. I kväll nördar vi loss med specifika övningar och asanor för att stärka fötterna, hitta nya ingångar till rörelser – och för att grunda sinnet.

 

Lördag 30/10


11.00 – 13.30 

”Looporama”.

Oavsett om du är bekant med kroppens ”loopar” eller inte, så blir den här workshoppen perfekt för att upptäcka, återupptäcka och nörda ner sig i hur vi kan närma oss biomekaniken från en lite annan vinkel. Förbered dig för kul och smarta övningar.

 

14.:30
Info- och frågestund om Nordiska yogainstitutets yogalärarutbildningar.

 

15.00 – 16.30 
Slow flow & andning. 

Den här eftermiddagen kombinerar vi viryayoga med tekniker från Feldenkrais-metoden.  Med små rörelseförändringar upptäcker vi stora skillnader i kroppen. Samtidigt laborerar vi med hur du kan återupptäcka andningen i din asanaträning. 

 

Josephine Selander

Josephine är grundare till Nordiska Yogainstitutet och initiativtagare till viryayoga och rehabyoga. Josephine är E-RYT 500 (Experienced Registered Yoga Teacher) inom Yoga Alliance och utbildar yogalärare i Sverige, Norge, Spanien och Indien. Josephine har en masterexamen i idéhistoria och doktorerar i historia om hur buddhistiska praktiker implementerats i psykologin under 1900-talet. Hon har skrivit flera böcker om yoga och är aktuell med pocketboken Filosofi som terapi: verktyg för levnadskonst, som hon skrivit med viryalärare och leg. Psykolog Gustav Jonsson. 

 

Prisförslag

Hela alltet 990:-

 

Endast Fredag kväll 400:-

Endast Lördag fm 400:-

Endast Lördag em 300:-

IMG_6052.jpg