top of page

& GÄSTLÄRARE

Workshops

Sommaryoga

Håll igång dina goda vanor under sommaren.

Vi erbjuder yoga i olika former kvällar, mornar och helger hela sommaren!

SOMMARMAGI!

 

För fjortonde året i rad erbjuder vi vår fantastiska och populära sommaryoga. 

Under vecka 23-32, dvs hela 10 veckor, så får du yoga så mycket du vill.  Så du hinner med både yoga och semester utan problem. 

Denna sommar har vi utökat antalet klasser samt startar redan den 3/6 .

Vi ger dig  möjligheten att yoga för en grym uppsättning lärare alla välutbildade och med en gedigen erfarenhet inom yogan och undervisning. 

Det kommer att finnas ett brett utbud av olika sorters yoga och klasser så att det finns något för alla. Så oavsett om du är en van utövare av yoga eller nybörjare så är sommaryogan perfekt. 

Vi kommer också erbjuda en del längre klasser och specialklasser som tex lymfyoga, gongbad , soundhealing och en massa andra spännande klasser.

 

​Schemat kommer att vara väldigt blandat, både morgon- och kvällsklasser och över veckans alla dagar. Och det utökas efterhand. Vecka 29 är det endast onlineklasser. 

Du kan läsa om våra yogaklasser här.

Alla våra klasser kommer att vara inne på studion på Storgatan 30. 

Fram till  den 30/4 erbjuder vi 50 st kort till  1095:- för 10 veckors obegränsad yoga . När de är slut så kostar det 1295:- ​ Antalet platser är begränsat just för att du ska få yoga så mycket du bara vill.

Bokning av sommarmagi kortet gör du lättast med ett mail till info@studioyoganu.se 

Förra året tog alla kort slut så vänta inte med att boka dig. Och som bonus har du även tillgång till klasser online så du kan yoga om du är bortrest. Hoppas du vill yoga med oss i sommar!

DSC_0569.jpg
DSC_0621.jpg
bottom of page