& GÄSTLÄRARE

Workshops

Sommaryoga

Håll igång dina goda vanor under sommaren.

Vi erbjuder yoga i olika former kvällar, mornar och helger hela sommaren!

För elfte året i rad erbjuder vi vår fantastiska och populära sommaryoga utomhus på vårt vackra slottsområde!

Nu öppnar vi bokningen för vår populära sommaryoga.

Under veckorna 25-32 får du yoga så mycket du vill för endast 995:-

Det kommer att finnas ett brett utbud av olika sorters yoga och klasser så att det finns något för alla. Så oavsett om du är en van utövare av yoga eller nybörjare så är sommaryogan perfekt.

Du kan läsa om alla våra yogaklasser här!

Schemat kommer att vara väldigt blandat, både morgon- och kvällsklasser och över veckans alla dagar. I första hand så kommer klasserna att vara utomhus på vårt vackra slottsområde - platsen är magisk för yoga . 

Tillåter inte vädret det så är vi inne i vår vackra studio. Är vi inomhus så kommer några klasser att sändas online för dig som inte vill vara inomhus. 

 

Schemat kommer att ligga i vårt bokningssystem timecenter, som du hittar här, där du även bokar din plats till klassen du tänkt gå på. I år kommer vi inte att erbjuda drop in pga pandemin och dess restriktioner som vi självklart följer och håller oss uppdaterade på.

Antalet platser kommer i år vara väldigt begränsat jämfört med tidigare år så vänta inte med att boka dig på ett sommarkort. Bokning till sommaryogan gör du lättast med ett mail till info@studioyoganu.se

Hoppas du vill yoga med oss i sommar.

DSC_0621.jpg
DSC_0569.jpg

Med yoga blir du stark både fysiskt och mentalt. En energi som du tar med dig långt efter att sommaren är slut. Vår tendens är att sätta allt på paus under sommaren och hoppa över det som är bra för oss. Vid sommarens slut är det sen en lång uppförsbacke. Vi vet att det är lätt att tappa sina goda vanor under sommaren eller att det är inte lönt att börja nu jag väntar till hösten. Men varför inte hålla kvar allt det goda under sommaren och göra det du mår bra av? Eller om du haft ett uppehåll, ge yogan en möjlighet att komma in i ditt liv i sommar igen.

Du är värd det, att behålla yogan i livet gör det lättare för dig att hantera vardagsstressen och livet.  

Viktig information till dig som ska delta i vår sommaryoga! 

Klasserna i år kommer i första hand att vara utomhus.  Så se till att ha kläder på dig så att du håller dig varm. Hellre ett extra lager som du kan ta av dig. Till yinklasserna är det extra viktigt, gärna strumpor till dessa klasser. 

För att kunna utföra din yoga behöver du ha: yogamatta ( gärna med ett bra grepp, yogan blir behagligare då ) , filt till avslappning. Men gärna klossar och ett band också .  Pga Covid 19 lånar vi inte ut något just nu. Gäller så väl inne som ute. 

Du måste boka din plats till de klasser du vill gå på oavsett vi är ute eller inne. Detta så att vi kan följa de riktlinjer som finns enligt Folkhälsomyndigheten.Länk till bokning finns på första sidan. Bokningen öppnar 1 dag innan för uteklasserna och inneklasserna kan du boka 2 timmar innan start. Viktigt att detta följs. Boka dig endast om du tänkt gå så du inte upptar plats för någon annan. Det kommer ligga två bokningar för var klass en ute och en inne då antalet platser är olika. Framgår tydligt på bokningssidan. 

15 min innan klasstart är läraren på plats oavsett om vi är ute eller inne. 

Är vi ute så är yogan inne på slottsområdet dvs Citadellet. Samling sker vid caféet inne på området.

2 timmar innan klassen är lägger läraren ut på vår Facebook sida om klassen mot förmodan skulle vara inomhus.

Som sista sak ber vi dig läsa på första sidan för vad som gäller under Covid 19 när du yogar hos oss. 

Vi ser framemot en sommar tillsammans med dig och massor med yoga.